Журналистка от Флагман.бг е годеница на загиналия полицай Йордан Илиев

0

Журналистка от „Флагман“ е годеница на един от загиналите полицаи при гонка с мигранти. Това заяви главната редакторка на информационния сайт Катя Касабова в ефира на bTV.

Става дума за Светлозара Кидерова, жена на Йордан Илиев от Първо РУ. Двамата всъщност живеели на семейни начала.

На въпрос чула ли се е вече със Светлозара, главната редакторка на „Флагман“ заяви: „Невъзможно е да я чуя, тя е в шок и е долу. Чудих се защо тя не е на произшествието и не предава абсолютно нищо. Затова аз се намирам тук“, каза тя.

„Атанас Градев и Йордан Илиев са загинали. Йордан вече живееше със Зара и добре го познавам“, каза тя.

„Автобусът буквално е морга. Вижте как изглежда. Той е карал със скорост, с която е унищожил двете сгради. Вижте как е пометена полицейската кола“, добави Касабова.

„За първи път виждам, че сред бегълците има много жени и малки деца, има дори 4-5 годишни. Те са били натикани в багажното отделение, но Слава Богу не са тежко пострадали“, заяви тя.

„Въпросът е политически, мигранти нямаше в определен период, когато тази държава се управляваше от друг човек“, каза още Касабова и добави, че това няма как да е скрито.

„Тук не само ври, но вече е достатъчно застрашително като размери. Мигрантите дори убиха с нож едно полицейско куче“, уточни тя.

„Трагичното е, че загина полицай, който бе пример за останалите, имаше планове за живота си, искаше да расте в системата и да покаже качества. Той спортуваше непрекъснато, обучаваше се. Той се впусна в това преследване, за да покаже качествата си. Още не е навършил 30 г.“, заключи Касабова.

 

The post Журналистка от Флагман.бг е годеница на загиналия полицай Йордан Илиев appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Журналистка от Флагман.бг е годеница на загиналия полицай Йордан Илиев

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение