Защо уж издирваният Коце Маца се разхожда из центъра на София?!

0

Петричкият бизнесмен Костадин Хаджииванов – Коце Маца, живее съвсем свободно и без да се укрива от години в Гърция, макар родината да си търси от него неплатени данъци в размер на над милион и триста хиляди лева, а ГДБОП да го разследва за пране на пари. Сега обаче кумецът на Наско Сираков съвсем изнагля, като цъфна на дефиле в центъра на София.

Преследваният дълги години от властите бивш футболен бос очевидно вече не се притеснява да се показва на публични места, а е пуснал и доста нелицеприятно шкембе. По непотвърдени данни през повечето време Коце Маца пребивава в Солун, само на стотина километра от родния си град Петрич, за да не се набива твърде много на очи.

Във вторник Хаджииванов се омеси сред футболните функционери, посетили поклонението пред тленните останки на бившия депутат Камен Костадинов. Коце Маца беше забелязан да си шушне на ушенце нещо със стария си приятел – шефа на БФС Боби Михайлов. Припомняме, че миналата година снимка на тези двамцата със световния мафиот Дан Тан, бос на черното тото, предизвика минискандал. Който, разбира се, не доведе до оставка на Перуката.

Хаджииванов не крие охолния си начин на живот в Южната ни съседка, където също не е преследван от закона. Той дори се вижда с популярни хора от футболните среди у нас, обаче пътуваше само тайно до Петрич.

Проблемите на Коце Маца започнаха през 2008 година, когато съдът в германския град Аугсбург го призна за виновен по обвинение в укриване на данъци. Негови тирове са изловени да превозват цигари без бандерол. Той така и не влезе в затвора, а се отървава с условна присъда. След това Хаджииванов изчезна безследно за десетилетие.

The post Защо уж издирваният Коце Маца се разхожда из центъра на София?! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Защо уж издирваният Коце Маца се разхожда из центъра на София?!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение