Това са най-ревнивите зодии

0

Партньорът ви непрекъснато поглежда телефона ви, разглежда приятелите ви, не се притеснява да се държи изключително ревниво на обществени места… Просто проверете кои от зодиите са предразположени към подобно поведение, за да избягате контакт с тях.

Всеки разкрива картите си по различен начин. Има такива, които се отварят веднага, други напротив – склонни са да прикриват различни черти от характера си. Въпрос на възпитание, навици и култура, пише Флагман. Вярно е също, че някои зодии са по-притежателни – склонни както към ексцесии, така и към страсти. От години са ни учили, че ревността е форма на любов: ако вашият партньор не ви ревнува, той не ви обича. Нищо вярно! Това са токсични връзки! Обикновено ревнивите хора са под натиск на ужасяваща несигурност, която може да доведе до много, много неприятни ситуации. Какво ще ни кажат знаците на зодиака за това? Нека да разгледаме тези, които биха могли да забележат изневяра дори в най-лоялните партньори в света.

Близнаци
Близнаците са една от най-ревнивите зодии в нашата класация. Това често са хора, които не могат да кажат какво искат и какво не. Поради тази причина те обикновено стават много ревниви без никакво смислено обяснение. На практика Близнаците старателно прикриват чувствата си, преструвайки се, че не им пука, за да не загубят почвата под краката си и да покажат по-слабата си страна. Това често ги поставя в наистина опасни ситуации. Като се преструват, че не им пука, те трябва да се държат така, сякаш не са ревниви. Междувременно обаче се превръщат в истински шпиони, които могат да ви следят на улицата, да ровят в телефона ви и да четат личните ви чатове.

Риби
Хората Риби нямат какво да крият: те наистина стават много ревниви. Рибите умеят да прикриват неувереността си. Но ако са влюбени, им е много трудно да се преструват. Рибите ще покажат ревността си с няколко добре обмислени думи, но ще ужилят, когато най-малко очаквате. Може да критикуват човека, който харесвате или просто ще се опитат да му се подиграят. В техния свят на съвършена, романтична любов няма място за трети човек или дори мисълта за такъв.

Овен
Овенът е изключително горд знак от зодиака. В любовта той е склонен да крие емоциите и несигурността си, защото тогава се чувства твърде чувствителен. Въпреки това в една връзка той може да се окаже много любящ и нежен, стига да не бъде предаден. Всъщност той изисква вярност и не желае да си затваря очите за ситуации, които според него могат да бъдат знак на изневяра. Въпреки че Овенът смята ревността за слабост и предпочита да не я показва, отвътре ври и кипи. Поне докато не почувства, че няма основание. Ревността на Овена, за разлика от Телеца, не се подхранва от страх от загуба на стабилност. Факт е, че чувствайки се много горд от себе си, той не приема измами. И ако загуби вяра в партньора си, обикновено приключва окончателно връзката, без да поглежда назад. „Благодаря ви, следващият.“

Козирог
Хората, родени под този зодиакален знак, са предпазливи. Козирогът не се доверява и се опитва да контролира всички, включително половинката си. Успокоява се едва след проверка, че всичко е наред и няма проблеми. Само в този момент нивото на ревност намалява, но често спокойствието е много краткотрайно. Когато Козирогът има дори леко съмнение, той може да направи безумни неща и да окаже натиск върху партньора дори за тривиално закъснение или за съобщение, получено в необичаен момент. И напълно нормално за Козирога да проверява партньора си, за да е информиран за всяка негова стъпка.

Лъв
Лъвът иска да блесне. Той обича да бъде хвален от партньора си, обича да получава постоянни комплименти и не приема някой да открадне вниманието, което му се полага. Ето защо ревността му взема връх, когато се почувства пренебрегнат и вече не е център на внимание. Възприема изневярата като голяма, непростима обида, дори ако той по някакъв начин е допринесъл за нея. Неговото его, суетно и горделиво, не може да признае, че е направил нещо грешно. Освен това, съперничеството с потенциален съперник предизвиква неговия гняв, защото именно Лъвът трябва да се открои и да води управлението. Затова си тръгва с гръм и трясък.

Източник: fakti.bg

The post Това са най-ревнивите зодии appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Това са най-ревнивите зодии

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение