Танцьорка в ансамбъл „Пирин“ открадна сърцето на сина на екскмета на Благоевград Румен Томов – Мартин

0

Красива танцьорка в ансамбъл „Пирин“ открадна сърцето на Мартин Томов, управител на семейната строителна фирма „Алма-ЕМ“, учредител на структурите на партията на Стефан Янев „Български възход“ в Благоевград и син на екскмета на областния център на Пиринско Румен Томов. Двамата минаха под венчилото, а свидетели за силата на любовта им станаха сестра му Елица и съпруга й Здравко Николови.

Двамата се запознали преди година и половина. „Обстоятелствата така се стекоха преди 3 г., че се наложи да се откажа от живота си в София, където за 11 г. бях създал своя среда, приятелства и бизнес. Връщането в Благоевград за мен значеше и да попадна в напълно нова и различна ситуация – и професионална, и житейска, но го направих в името на семейството ми и вероятно затова не го преживях тежко“, разкри младоженецът. Съдбата му поднесла специален подарък за направената жертва и го срещнала с Нина Шопска, най-красивото, интелигентно и усмихнато момиче, в което се влюбил.

Двамата минаха под венчилото в неделя под любящите погледи на родителите им – свекървата и свекърът Маруся и Румен Томови, и тъщата, началната учителка Вера, и тъстът Венко Шопски, на близки и много приятели.

„Не съм особено добър в танците, но вече се уча и бързо напредвам, а първото по-сложно хоро научих на сватбата ни“, с щастлива усмивка разкри Мартин Томов.

Меденият месец  младото семейство най-вероятно ще отложи за след изборите предвид политическите ангажименти, които младоженецът пое преди около месец с членството си в партия „Български възход“. До дни ще стане ясно какви задачи ще му бъдат възложени, но най-вероятно те ще са свързани с организацията на местната общинска структура.

Източник Вестник  Струма

The post Танцьорка в ансамбъл „Пирин“ открадна сърцето на сина на екскмета на Благоевград Румен Томов – Мартин appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Танцьорка в ансамбъл „Пирин“ открадна сърцето на сина на екскмета на Благоевград Румен Томов – Мартин

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение