След катастрофата край Панчарево: Част от пострадалите са с опасност за живота

0
Част от пострадалите след тежката верижна катастрофа край Панчарево са с опасност за живота. Повечето от тях са деца под 18 години. След инцидента един загина, а девет други са ранени.

Пострадалите са настанени в „Св. Анна“, „Пирогов“ и ИСУЛ.

От болница „Св. Анна“-София съобщиха, че пострадалото 16-годишно момиче все още е в много тежко състояние, с опасност за живота.

Тя беше хоспитализрана в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера й беше направена коремна операция.

14-годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, е стабилизрано. Тя беше приета с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с опасност за живота.

18-годишното момиче пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в Клиника по неврохиругия на УМБАЛ „Св. Анна“ е стабилизирано. Тя беше приета в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

18-годишното момче, което беше настанено в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ с множество травми и в много тежко общо състояние след катастрофата край Панчарево, е в съзнание, задава въпроси и няма данни за нови увреди. Въпреки това състоянието му остава тежко. Все още не е преминала опасността за живота му, съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и активно лечение, цитирана от БГНЕС.

Загиналият при катастрофата е 33-годишен шофьор, причинил инцидента. Той е имал десетки нарушения на пътя. Във фаталната вечер с него в колата пътува и младо момиче. Той губи контрол по време на десен завой, влиза в насрещното и се блъска в друг автомобил. В тях се удря и трета кола. 

Източник: mediapool.bg

The post След катастрофата край Панчарево: Част от пострадалите са с опасност за живота appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: След катастрофата край Панчарево: Част от пострадалите са с опасност за живота

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение