Секс срещу 30 евро в хотел край Пловдив! Братът на Мендуто бил сводникът

0

Хотел „Мерита” във Войводиново, управляван на Антон Асенов, е бил публичен дом.  Обектът се намира в непосредствена близост до Околовръстното шосе и отбивките за магистрала „Тракия“. В тази връзка 48-годишният Антон Асенов, брат на известният лихвар от „Аджисана“ Стефан Асенов – Мендуто, ще застане пред съда по тежки обвинения във сводничество и пране на пари.

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Асенов, затова, че от февруари 2014 г. до 19.05.2020  г., в мотел „Мерита“ /с. Войводиново, обл. Пловдив/, който е бил нает от него, е предоставял стаи на седем жени и един за извършване на секс и блудствени действия. Според обвинението Антон е бил сводникът в схемата.

Първоначално братът на Мендуто работил като готвач в мотела край Пловдив. През 2014 г. го взел под наем. За помещенията се договорил да плащал по 2000 евро, като изпращал всеки месец по 1 000 евро на двамата собственици. Повечето от помещенията се използвали от жени, предлагащи платени сексуални услуги – на стойност между 20 и 30 евро за клиент. Те предоставяли част от „заработените“ пари на Антон.

В мотела обикновено отсядали турски шофьори на камиони. През годините персоналът в мотела и заведението често се сменял. Всеки можел да замести другия като барман, чистач, охрана и др.  Случвало се и сервитьорките също да предоставят сексуални услуги. Ежедневно в мотела се намирали поне по 6-7 жени, които проституирали.

Спрямо Антон е повдигнато обвинение и за това, че от месец март 2014 г. до 19.05.2020 е извършил сделки с имущество в условията на пране на пари – заплащане на наеми и закупуване на 11 автомобила, всичко на обща стойност 383 963 лева, като е знаел, че паричните средства са придобити чрез извършване на престъпление. Сред колите имало марки – „Мерцедес“, „Ауди“, „Мазда“, БМВ и др. Според обвинението всички тези пари са получени от проституция.

Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Припомняме, че през май 2020 година Стефан, жената, с която живее на съпружески начала, и брат му Антон бяха задържани при полицейска акция в Хаджи Хасан махала, в която участваха 100 служители на реда. Стефан Асенов-Менду е с 4 обвинения – за лихварство, склоняване към проституция, пране на пари и данъчни престъпления и за предоставяне на помещения за проституция.

Хотел „Мерита”:

The post Секс срещу 30 евро в хотел край Пловдив! Братът на Мендуто бил сводникът appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Секс срещу 30 евро в хотел край Пловдив! Братът на Мендуто бил сводникът

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение