Рейтингът събра Мария Игнатова и Димитър Рачков

0

Мария Игнатова и Димитър Рачков застават един до друг в името на рейтинга на новите си предавания в ефира на Нова телевизия. Блондинката прие да е сред първите гости в новото шоу на бившия си. Тя стоя без работа с години, след като се раздели с него, но явно всичко вече е останало в миналото, и двамата са щастливи с новите си партньори, а с Рачков внезапно са станали много добри приятели.

В Нова телевизия ясно са на мнение, че ако сложат Димитър Рачков и Мария Игнатова в общо студио, рейтингът е гарантиран. Вероятно имат основание да мислят така, защото водещите дълго бяха най-популярната двойка в страната ни, а дори и след като окончателно се разделиха преди 3 години, отношенията им продължат да се обсъждат, пише Уикенд.

Ето защо в телевизията са решили да разровят позатихналите клюки около бившите влюбени, като включат блондинката в първото издание на новото шоу „С Рачков всичко е възможно“. Стартът бе предвиден за тази неделя, а пет дни по-рано от телевизията съобщиха, че той пред камерите отново ще се събере с Мария.

Откакто се разделиха в началото на 2019-а, Игнатова и Митко се избягваха дълго време. Блондинката бе изхвърлена зад борда на телевизиите, като се твърди, че основната причина за това е прекратената ѝ връзка с комика. Тя се изявяваше единствено в интернет версията на „Господари на ефира“, която тръгна, след като Нова спря шоуто, а за кратко и в „Папараци“ по бТВ.

Тези изяви обаче нямаха нищо общо с предишната ѝ блестяща кариера на водеща. Ето защо никой не се изненадваше, че Мария предпочита да не засича Митко. Щом обаче нещата са опрели до пари и рейтинг, тя е забравила неудобството да е в една и съща стая с него.

За първи път прие да гостува в „Забраненото шоу на Рачков“, а сега и в новото предаване на актьора.

Идеята да я поканят е не толкова да вдигнат рейтинга на Рачков, който се смята за гарантиран, колкото да рекламират новото предаване, претендент за рейтингов хит – „Звездите в нас“, което Игнатова ще води заедно с Ненчо Балабанов.

Източник: fakti.bg

The post Рейтингът събра Мария Игнатова и Димитър Рачков appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Рейтингът събра Мария Игнатова и Димитър Рачков

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение