През нощта срещу събота значителни количества и силни гръмотевични бури имаше и по Черноморието, но в останалата част от страната валежите са в процес на спиране, предаде БНТ. Температурите ще продължат да се понижават и максималните днес ще бъдат от 20° в северозападната част на страната до 30° в Източна България, където ще има и слънчеви часове. Ще духа умерен североизточен, в западната половина от Дунавската равнина – северозападен вятър. По Черноморието ще духа умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, а температурата на морската вода е 26°. Лоши ще са условията за туризъм в планините днес. Ще бъде облачно, мъгливо и с валежи, на места значителни и придружени от гръмотевици.

0

През нощта срещу събота значителни количества и силни гръмотевични бури имаше и по Черноморието, но в останалата част от страната валежите са в процес на спиране, предаде БНТ.

Температурите ще продължат да се понижават и максималните днес ще бъдат от 20° в северозападната част на страната до 30° в Източна България, където ще има и слънчеви часове. Ще духа умерен североизточен, в западната половина от Дунавската равнина – северозападен вятър.

По Черноморието ще духа умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, а температурата на морската вода е 26°.

Лоши ще са условията за туризъм в планините днес. Ще бъде облачно, мъгливо и с валежи, на места значителни и придружени от гръмотевици.

The post През нощта срещу събота значителни количества и силни гръмотевични бури имаше и по Черноморието, но в останалата част от страната валежите са в процес на спиране, предаде БНТ. Температурите ще продължат да се понижават и максималните днес ще бъдат от 20° в северозападната част на страната до 30° в Източна България, където ще има и слънчеви часове. Ще духа умерен североизточен, в западната половина от Дунавската равнина – северозападен вятър. По Черноморието ще духа умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, а температурата на морската вода е 26°. Лоши ще са условията за туризъм в планините днес. Ще бъде облачно, мъгливо и с валежи, на места значителни и придружени от гръмотевици. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: През нощта срещу събота значителни количества и силни гръмотевични бури имаше и по Черноморието, но в останалата част от страната валежите са в процес на спиране, предаде БНТ. Температурите ще продължат да се понижават и максималните днес ще бъдат от 20° в северозападната част на страната до 30° в Източна България, където ще има и слънчеви часове. Ще духа умерен североизточен, в западната половина от Дунавската равнина – северозападен вятър. По Черноморието ще духа умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, а температурата на морската вода е 26°. Лоши ще са условията за туризъм в планините днес. Ще бъде облачно, мъгливо и с валежи, на места значителни и придружени от гръмотевици.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение