Огромна трагедия покрай инцидента с тежко ранения Динко Вълев

0

Макар и тежко пострадал, Динко Вълев е жив. За жалост негов приятел обаче е починал в деня на инцидента, при който пострада ловецът на имигранти. Уважаваният във Варна и крупен играч в бизнеса с метали Георги Колев – Жоро Метала, е издъхнал пред болница „Св. Анна“ във Варна, където е бил откаран пострадалият Динко.

В петък Динко Вълев пострадал при опит да бъде изтеглена аварирала цистерна в района на Девня.

„Жоро ми се обади във връзка с този инцидент. Каза ми, че Динко е пострадал и ме помоли да отида до болницата. Видяхме се там, разбрах, че Динко е пострадал сериозно“, разказва пред Блиц Веселин Николаев от „Частни Линейки Варна“.

По думите му, Георги Колев му се обадил понеже са приятели и, защото вероятно щяло да се наложи Вълев да бъде транспортиран в друго лечебно заведение, където да му бъде направена операция.

Стояхме и си говорихме. Съпругата на Жоро също беше там, но по едно време отиде до някъде. Изведнъж, както си стояхме пред Шокова зала, Жоро ме дръпна за фланелка, подпря се на рамото ми и каза: „Лошо ми е“. Помислих, че се шегува, защото е в негов стил… Но той се свлече на земята и лицето му запозна да посинява“, разказа Николаев за драматичната ситуация.

На помощ се притекли двама лекари, които се опитали да реанимират Георги на място. Вкарали го в Шокова зала, където реанимационните мероприятия продължили.

„Лекарите направиха абсолютно всички възможно да го спасят. Даже повече от това. Видях го с очите си. Но за жалост нямаше как… “, обяснява Веселин.

И добавя, че причината за смъртта е масивен инфаркт, причинен от тромб.

Изпращането  на Георги Колев в последния му път е днес на празника на Съединението. Близки и приятели ще се простят с Георги Колев в 11:30 часа в катедралния храм „Свето Успение Богородично“.

The post Огромна трагедия покрай инцидента с тежко ранения Динко Вълев appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Огромна трагедия покрай инцидента с тежко ранения Динко Вълев

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение