Ново интервю на Меган разгневи „монархистите“

0

Меган Маркъл отново хвърля сензационни бомби, както казват на жаргон медиите с интервюто си в американското списание „The Cut“. Всъщност всяка нейна дума от разговора вече започна да се тълкува, анализира, разтяга и гледа под лупа от кралски специалисти и тънки познавачи на темата „синя кръв“, пише Дир.бг.

57-годишният водещ на TalkTV Пиърс Морган, който се превърна в критик на херцогинята на Съсекс, след като тя прекрати приятелството помежду им, веднага я нарече безсрамна. Бившият водещ на „Good Morning Britain“ каза, че Меган няма свян относно новата си атака срещу кралските особи, отбелязва „Daily Mirror“. Ребека Инглиш, която пише по кралските теми в „Daily Mail“ анализира поведението на Меган от интервюто и казва, че настроението ѝ често варира от необичайно весело до странно, а от текста прозира хладна заплаха.

„Интересно е, никога не ми се е налагало да подписвам нещо, което ме ограничава да говоря. Наистина съм положила активни усилия да простя, особено като знам, че мога да кажа всичко“, твърди Маркъл.

Меган твърди, че проблемът ѝ с кралското семейство е такъв, че „просто съществувайки“ тя ги „разстройва“ и че те искат да ѝ казват какво да казва и какво да прави.

Вижте тази публикация в Instagram.

A post shared by The Former Ms. Tig (@theformermstig)

Бившата актриса Меган също твърди, че член на актьорския състав на хитовия мюзикъл на Уест Енд и Бродуей, „Цар Лъв“, ѝ е казал: „Ние се радвахме по улиците по същия начин, както когато Мандела беше освободен“, след като тя се омъжи за принц Хари.

Пиърс не се сдържа относно нейните изказвания и нападна бившата кралска особа, като каза: „Дори по стандартите на Маркъл, това е отвратително самохвално, неискрено и лицемерно поведение и говорене“.

След това той каза, че му е прилошало, като е чул някои от другите ѝ изказвания. Пиърс продължи: „Само анекдотът с Мандела ме накара да се задуша. Как се осмелява да използва титлата си, за да продължава да унищожава институцията, която ѝ я е дала? Безсрамно и нагло!“

Меган разкритикува кралските особи, че не са им дали възможност с Хари да работят от името на монархията. Тя също така твърди, че на други кралски особи е позволено да изпълняват задълженията си, както искат, и намекна, че тя и Хари са третирани по различен начин.

В интервюто Меган каза: „Това, независимо от причината, е нещо, което не ни беше позволено да направим, въпреки че няколко други членове на семейството правят точно това нещо.“

Когато я попитаха защо може да е било така, тя на свой ред върна въпроса: „Вие защо мислите, че е така?!“

Тя каза, че с Хари са били готови да отидат в която и да е страна от Британската общност, за да бъдат далеч от семейството. „Всичко това само защото само със съществуването си разстройваме динамиката на йерархията. Така че казахме: „Добре, добре, да се махаме оттук. С удоволствие“.

Според Ребека Инглиш тук е намесен и момента с расата – майката на Меган е тъмнокожа.

Меган обяснява още пред списанието, че Хари е тъжен, защото вече не е така близък с принц Чарлз, когато е загърбил кралските задължения и е заминал да живее в Калифорния. „Хари ми каза: „Загубих баща си в този процес“, коментира още тя.

Снимките на Меган към разговора в американското списание „The Cut“ пък са меко казано недостойни за херцогиня. На някой от тях тя е доста разголена.

Източник: fakti.bg

The post Ново интервю на Меган разгневи „монархистите“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Ново интервю на Меган разгневи „монархистите“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение