Кошмар край Пловдив: Син пребил майка си с патерица и пластмасов стол

0

Възрастна жена от Първомай преживя най-големия си кошмар, а главна вина за това има собственият ѝ син. Той я пребил жестоко, като се наложило майка му да лежи в болница няколко дни, за да се съвземе.

Грозните сцени се разиграли привечер на 12 юли тази година, а за тях става ясно от публикувано съдебно решение на първомайския съд. Там се казва, че на въпросната дата, в интервала
между 18:00 часа и 18:30 часа, възрастната жена, която се придвижвала с помощта на патерица, седяла в компанията на свои съседи на пейката пред дома си. Изведнъж се появил синът й, който от известно време проявявал към нея необяснима агресия. Той безпричинно й се развикал, започнал да я обижда и да я заплашва с убийство. Но не спрял дотук.

Секунди по-късно се нахвърлил върху нея с удари. Налагал я с юмруци по главата и цялото тяло, след това грабнал патерицата й и продължил с побоя. Удрял я и с пластмасов стол, като й причинил кръвотечение от лицето.

След като синът се успокоил, по сигнал, подаден на телефон 112 от съседите на пострадалата, тя била откарана с линейка до болницата в Първомай, след това в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, където останала на лечение до 15 юли.

Побойникът бил арестуван за 24 часа. Възрастната жена посочила пред полицията, че се страхува да живее в къщата си сама, но няма как и да живее с подобно насилие. Затова чрез адвокат поискала от съда да бъде издадена молба за защита.

Още на следващия ден след побоя магистратите наложили глоба в размер на 250 лв. на сина за дребното хулиганство.

 

The post Кошмар край Пловдив: Син пребил майка си с патерица и пластмасов стол appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Кошмар край Пловдив: Син пребил майка си с патерица и пластмасов стол

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение