Корнелия Нинова: Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има

0

„Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има“, това заяви пред Радио „Фокус“ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Видяхме вчера едно проучване, според което над 60% от гласувалите в това проучване казват, че трябва да има редовно правителство. То наистина е необходимо. Трябва ни стабилна, последователна политика, парламент“, продължи лидерът на левицата.

„Така че и нашето желание, стремеж е да има редовно. Аз смятам, че ще има, но от българските избиратели зависи какво ще е то – дали ще се събере мнозинство, с което да продължим промяната в България, подреждането на държавата, скъсването със задкулисието, скъсването с обръчите от фирми, правов ред, справедливост да има, да има социална държава, да има сигурна държава, или ще върнем старото, добре познато, „ГЕРБ“ модел, „Борисов“ управление с всички свързани с този модел на управление зависимости и 10 милиарда кражби годишно“, коментира Корнели Нинова.

Относно твърдението на Бойко Борисов, че България в момента „пръска кръв“ от неразумното управление на финансите, Нинова отбеляза, че това е лъжа.

„Нека да видим фактите. Оставихме през юли в бюджета 8,5 милиарда лева, 1,5 милиарда излишък. От отпуснатите от Народното събрание за теглени кредити за България 10 милиарда сме изтеглили 1,5 милиарда. А общо за нашето управление дългът на България, общият дълг падна с 2 милиарда. Е къде тук има нещо неразумно финансово? Напротив, оставихме стабилни финанси, стабилна икономика, силна социална подкрепа за хората. Нищо вярно няма в това. Аз съм сигурна, че ако попитате – Борисов едно число да ви каже, какво означава „финансов колапс“, „неразумно управление на финансите“ – един факт да ви каже, той няма да може. Това е просто клише“, отбеляза Нинова.

Материалът Корнелия Нинова: Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има е публикуван за пръв път на 24novini.

Източник: 24novini.bg

The post Корнелия Нинова: Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Корнелия Нинова: Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение