Как се снимат секс сцените в „Домът на дракона“?

0

Определено можем да кажем, че четвъртият епизод на хитовата поредица „Домът на дракона“ беше посветен на секса, като в центъра на вниманието бяха две тийнейджърки и техните коренно различни преживявания.

Емили Кери се превъплъщава в ролята на Алисент Хайтауър, когато е само на 17 години.

След като е гледала части от „Игра на тронове“, Кери споделя в интервю за Newsweek, че първоначално се е страхувала да приеме ролята на кралица тийнейджърка, омъжена за много по-възрастен мъж, и неизбежно неудобните интимни сцени, които това със сигурност ще доведе, предаде vesti.bg.

„Имахме координатор по интимните въпроси, който беше невероятен“, казва Кери. „Пак повтарям, бях само на 17 години и първата сцена, която прочетох, беше сексуална, като това включваше къпане на краля – всичко, което ми се струваше интимно, се считаше за интимна сцена, което ми се стори правилно.“

Благодарение на координатора Кери казва, че заснемането на интимните ѝ сцени – които тази седмица включваха помощ на Визерис да се изкъпе, а след това неловка секс сцена – „е било много по-лесно, отколкото си мислех, че ще бъде“, и е създало „открит диалог“, в който тя се е чувствала свободна да „говори за всичко“.

Коментарите на Кери за опита ѝ с координатора на интимните отношения са в доста ярък контраст с тези на Шон Бийн, който изигра ролята на Нед Старк в „Игра на трнове“. Миналия месец той заяви, че координаторите на интимните отношения „съсипват“ секс сцените и тяхната спонтанност.

Емили Кери също така призна, че първоначалните ѝ страхове относно навлизането в кинематографичната вселена на „Игра на тронове“ с нейната репутация за необуздани сцени на изнасилване и насилие над жени, са били успокоени от жените режисьори и продуценти на „Домът на дракона“.

Източник: fakti.bg

The post Как се снимат секс сцените в „Домът на дракона“? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Как се снимат секс сцените в „Домът на дракона“?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение