Хороскопът на Алена: Запознанства осигуряват финансова подкрепа на Стрелците, Козирозите коригират плановете си

0

ОВЕН

Не пропускайте добрите възможности, въпреки че денят е почивен. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии особено при ретроградния Меркурий. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден потърсете ново поле за развитие и проявете такт и търпение. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес, въпреки ретроградния Меркурий. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако завистници умишлено ви пречат. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност, породена от ревност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Избегнете срещи със задгранични партньори, особено ако не планирани за този почивен ден. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички, но внимателно заради ретроградния Меркурий. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си.

РАК

Работете в почивния си ден без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано, а и Меркурий е ретрограден. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на месеца. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

ЛЪВ

Промените в този почивен ден са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им, която трудно ще успеете да овладеете заради ретроградното движение на Меркурий. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия.

ДЕВА

На работното място се чувствате в своята върхова форма още от сутринта в почивния ден. Не поставяйте ново начало, Меркурий е ретрограден, а завършете започнатото, за да не ви пречи на другите задачи. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Вашата активност ще окаже влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх, въпреки че денят е почивен. Ще научите че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции, особено при ретроградния Меркурий. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с непоходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его.

СКОРПИОН

Всичко около вас се развива много бавно. Започнатото в почивни яден няма да е успешно, заради нежелание на вашите колеги да се заемат с общите ви задачи, въпреки че имате закрилата на ретроградния Меркурий. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с тях. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност и в почивния си ден да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи при ретроградното движение на Меркурий. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.

КОЗИРОГ

Отново срещате затруднения, но не са изненадващи след като Меркурий е ретрограден. Ако сте заети с творческа професия почивният ви ден няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро, колкото и да ви е неприятно че ги изживявате. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен, но изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, за да получите похвала и по-високо заплащане, въпреки ретроградния Меркурий. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени.

РИБИ

В почивния ден поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешният ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите заради ретроградното движение на Меркурий. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия.

The post Хороскопът на Алена: Запознанства осигуряват финансова подкрепа на Стрелците, Козирозите коригират плановете си appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Запознанства осигуряват финансова подкрепа на Стрелците, Козирозите коригират плановете си

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение