Хороскопът на Алена: Везните да се заемат само с неотложни задачи, Скорпионите в отлични отношения с колегите

0

ОВЕН

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи, но Меркурий ви подкрепя и ви дава сили в ретроградното си движение. Не сядайте зад волана не само защото сте нервни. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване, с което ви е трудно да се справите. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Длъжни сте, дори и ако сте уморени и напрегнати,  да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки трудно ще ги поправите заради ретроградното движение на Меркурий. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите и остава само да ги подпишете. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс.

РАК

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството и на ретроградния Меркурий. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания.

ЛЪВ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми във все още ретроградното движение на Меркурий. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

ДЕВА

Организирайте и проведете важни делови срещи, но без да подготвяте договори. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате, защото Меркурий е все още ретрограден. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Заемете се с кореспонденцията си и се обадете на тези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте, особено ако не сте ги поздравили за новата година. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата.

СКОРПИОН

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни за да имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си в цялата ѝ мощ и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас.

СТРЕЛЕЦ

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия, за да не търпите наказания от ретроградния Меркурий.  На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани при взимане на решения за инвестиции. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал.  Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите  начинания са неуспешни и забранени от ретроградното движение на Меркурий. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви носи успешни начинания, ако спазите изискванията на все още ретроградния Меркурий. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции. Следобед се пазете от интриги и клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи.  Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите.

РИБИ

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия и противопоставяне на изискванията на ретроградния Меркурий. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете.

The post Хороскопът на Алена: Везните да се заемат само с неотложни задачи, Скорпионите в отлични отношения с колегите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Везните да се заемат само с неотложни задачи, Скорпионите в отлични отношения с колегите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение