Хороскопът на Алена: Стрелците да проведат планирани разговори, Козирозите да очакват информация за бъдещи материални успехи

0

ОВЕН

Очаква ви спокоен и хармоничен почивен ден, стига да не прекалите с изискванията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, които сте длъжни да проведете, ако сте неразумни. Трудностите са породени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, затова не си заслужава да се ядосвате. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ТЕЛЕЦ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този почивен ден ви очакват положителни промени в материално отношение, но може да претърпите и разочарования. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия.  Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. Справете се със семейните си задължения. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта в почивния ден се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия и ще се справите блестящо. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.

РАК

Осъществете планираните делови срещи, въпреки че деня е почивен и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия.

ЛЪВ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако почивният ви ден е труден и докажете, че можете да се справите с всичко, разчитайки  предвидливостта ви. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ДЕВА

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди в почивния ден, защото пропускате да отбелязвате грешките на вашите колеги, които след това винаги се налага вие да поправяте. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате и вие грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено, мили дами. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Всичко започнато в почивния ден ви носи проблеми, ето защо ви съветвам да забравите за начинанията. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината – отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

СКОРПИОН

Днес, въпреки че деня е почивен, сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Днес, в почивния си ден, ако имате време и желание, сте готови да наберете средства за благотворителна кауза. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс

КОЗИРОГ

В почивния ден анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното, но не последно разочарование, което ви спохожда. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта, ако сте на работа в почивния ден, се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече. След като се приберете се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта.

РИБИ

Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си в този почивен ден, защото може да се окажете подведени, ако заставате срещу изискванията на Съдбата. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Постарайте се днес да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия са за предпочитане пред опасността партньора ви да седне на чашка с колеги или приятели.

The post Хороскопът на Алена: Стрелците да проведат планирани разговори, Козирозите да очакват информация за бъдещи материални успехи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Стрелците да проведат планирани разговори, Козирозите да очакват информация за бъдещи материални успехи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение