Хороскопът на Алена: Неприятности в срещите на Лъвовете, колеги завиждат на Девите

0

ОВЕН

Заемете се от сутринта с вашите ежеднeвни служебни задължения, дори и да се чувствате изморени, за да не се окажете в новата седмица зависими от вашите колеги. На всяка цена се опитайте да промените мнението на колегите си. Намерете нови възможности за изява, ако вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. Проявете гъвкавост и в разговорите с близките си, без значение дали сте уморени и заядливи, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени насила, но не сте ги припознали като важни за вас и добронамерени хора. Въпреки тях ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ 

Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, но е добре да не прибързвате. Не избързвайте, обмислете я добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори, особено непланираните. Не разчитайте на късмета си, ако имате тежки преговори. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

РАК

Денят ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите годежа си или дата за сключване на брак. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. Не пътувайте! Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

ЛЪВ

Всички ваши срещи са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви в този ден и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото. Очакват ви разправии с близките ви, защото сте били в командировка зад граница, но не сте се поддали на капризите им и не сте напазарували скъпотии. Вечерта сте най-черните в очите им и партньорът ви няма да ви даде възможност да изживеете сексуални наслади.

ДЕВА

Колегите ви проявяват завист заради професионалните ви успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението от сутринта, а вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за активна работа. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Не забравяйте, че въпреки омарата от деня сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

СКОРПИОН

В този ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие, което може да е правилно решение ако така сте преценили. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте задачите си до края на тази за следващата седмица. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Бъдете мили, категорични и искрени и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги, въпреки че се инатите.  На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние, но всичко е поправимо, стига да се огледате и да видите решението. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

КОЗИРОГ

Не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

ВОДОЛЕЙ

В удобно за вас време, огледайте имот, който ви е харесал и преценете дали да го купите, но не веднага. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо, така, както изслушват вас, ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

РИБИ

Днес сте доволни от получените похвали, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят заради невъзможност да приемат уменията ви.    Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Обсъдете при необходимост начините за кредитиране. Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини и сред които не може да отсее измамата, целяща да ви съсипят отношенията. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

The post Хороскопът на Алена: Неприятности в срещите на Лъвовете, колеги завиждат на Девите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Неприятности в срещите на Лъвовете, колеги завиждат на Девите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение