Хороскопът на Алена: Лъвовете с трудности в работата, Девите ще имат успешни сделки

0

ОВЕН

В този почивен ден  ви предстои изясняване на отношенията на работното място, въпреки че може да изречете думи, след които и да съжалявате, няма как да заличите казаното. Сутринта ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Следобед пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Обмислите разширяване на дейността си. Несемейните жени ще изживеят романтична любов. Сексът с любимия ви премахва напрежението.

ТЕЛЕЦ

Денят почивен и е благоприятен за обогатяване с нова информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Въпреки че не ви се работи се постарайте да бъдете активни,  дори и с рутинните си занимания, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна.

БЛИЗНАЦИ

Ще отхвърлите много работа в почивния ден, но резултатите няма да ви задоволят, защото сте очаквали повече от това, което заслужавате или можете да постигнете. Не сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи. Бъдете особено внимателни към новите предложения. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

РАК

Денят е почивен и е изпълнен със  задължения. Стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Успявате, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте от сутринта. Не сключвайте сделки, а и деня не го позволява, дори и ако само преговаряте. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви. Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка.

ЛЪВ

Обмислете начинанията с вашите колегите си и проведете разговорите си да делови обяд, въпреки че деня е почивен. Не се изкушавайте да предприемате инвестиции, които не сте обсъдили с ръководството, защото ще си спечелите проблеми и упреци, дори и да е за доброто на колектива ви. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Не пренасяйте лошото настроение от срещите на работното място и у дома.

ДЕВА

В този почивен ден поставете началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи, ако са обмислени в началото на месеца. Денят е идеален за сключване на сделки, особено ако са свързани с финанси. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената цел. Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща.

ВЕЗНИ

Пригответе се за запознанства в почивния ден, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни, без да допускате сближаване. Не допускайте лошото настроение да попречи на професионалните ви успехи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката на работното си място, само защото не сте доволни от някого или нещо. При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия.

СКОРПИОН

Днес, въпреки че денят е почивен,  сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината не зависи от вас, а от хора около вас. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за идеите, които имате. Заведете любимия си на ресторант или гостувайте у приятели, които още не го познават, а е време да дадете гласност на връзката си.

СТРЕЛЕЦ

Насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота, които можете да откриете и в почивния ден. Запишете се в образователни курсове, без значение на каква възраст сте, позволено ви е обогатяването с нови знания. Осъществете всичките си професионални цели за деня.  Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения. Умората не е оправдание за потиснатостта си. Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си хора.

КОЗИРОГ

В този почивен ден облаците над главата ви се разсейват и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори, но внимателно и прозорливо. Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви  работа. Бъдете отговорни към себе си и към личния си живот. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ВОДОЛЕЙ

В този ден, въпреки че е почивен, анализирайте действията и грешките. На работното си място очаквайте осъществяване на полезни делови контакти и професионални успехи. Юридически проблеми намират добро решение. Следобед посетете свои делови партньори, с които имате възможност да уговорите нова съвместна дейност. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение.

РИБИ

Рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви в този  почивен ден. Днес оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. Трудностите в последните дни са ви притеснили. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано постепенно се осъществява с успех. Ако сте преценили, че човекът до вас, когото сте опознали е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов.

The post Хороскопът на Алена: Лъвовете с трудности в работата, Девите ще имат успешни сделки appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Лъвовете с трудности в работата, Девите ще имат успешни сделки

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение