Хороскопът на Алена: Късметът изневерява на Овните, Телците да не се притесняват от подмолни действия

0

ОВЕН

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас, най-много да ви навредят. Проблеми в семейните отношения заради ревността на партньора ви днес ще предизвикват агресивното ви поведение, но причината е в неговото арогантно отношение, което е повод за размисъл дали да останете заедно. Вечерта се откажете от интимните мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте от нечии подмолни и привидно вредни действия, защото, въпреки че не го осъзнавате, са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми, въпреки натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност, но в рамките на позволеното. Ако запазите спокойствие и се заредите с оптимизъм, ще се забавлявате у дома и ще си отпочинете след напрегната работа, скъпи жени. Вечерта се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

БЛИЗНАЦИ

Имате да провеждане досадни разговори, но не бива да се притеснявате от тях.  Справяте се отлично с работата си, а ако уговорите срещи с ваши колеги, с които имате общи делови планове по бъдещи проекти, ще си оправите настроението. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден, но бъдете внимателни. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Съпругът ви е готов да им помогне с пари, но в случая сте прави, че не бива да проявява щедрост, дори и заради вас.

РАК

Днес сте изкушени от нови запознанства, без причина, но така сте си наумили за да докажете на обкръжението си, че имате още възможности. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при първа среща, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани, мили дами. Децата ви се нуждаят от внимание. Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак.

ЛЪВ

В този ден противоречията са породени от трудности, но от странични хора, които дори не са ваши колеги или познати. Ако имате натовареност, избягвайте  разправиите и безпричинните спорове, за да не си заслужите наказания. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.  Семейните жени да поемат отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Ако сте се прибрали навреме и сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение. На работното място сте се справили отлично в този ден ден. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши семейни приятели да са прекалено настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви.

ВЕЗНИ

Ако успеете да си осигурите подкрепата на околните ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте, но се чувствате изморени и вече ви личи и на работата и на настроението. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите колеги. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньора или с приятелите си. Вашата женска чувствителност и прекалена мнителност ви създават проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишават от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Очаквайте проблеми в деловите отношения, въпреки че сте настроени борбено и сте готови да побеждавате, но не бива да сте в противоречие със Съдбата си. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, за да избегнете провал и забавяне на начинанията ви. Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни, скъпи дами,  ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да решите да сключите брак или да обявите годежа си. Сексът ще възстанови добрата ви форма.

СТРЕЛЕЦ

Най-добре е да обогатите познанията си в нова професионална сфера, но с разум и без импулсивни действия. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящ партньор. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот.

КОЗИРОГ

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да си вземете почивен ден, дори и ако говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте, за да избегнете проблеми заради вашата заядливост. Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните жени могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си в този ден. Имате възможност да общувате с деловите си партньори на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за вечеря и раздумка със семейството или приятели. Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания.

РИБИ

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и правите и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, за да ви подкрепят. След напрегнатия работен ден, вечерта си останете у дома или излезте на разходка в парка за час – сами или с близките си. Вечеряйте и се отдайте на почивка. Ако имате настроение не пропускайте сексуални удоволствия.

Още от Хороскоп

The post Хороскопът на Алена: Късметът изневерява на Овните, Телците да не се притесняват от подмолни действия appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Късметът изневерява на Овните, Телците да не се притесняват от подмолни действия

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение