Хороскопът на Алена: Изгодни предложения за Водолеите, заслужени финансови постъпления за Рибите

0

ОВЕН

В този почивен ден не насилвайте естествения ход на събитията, защото Меркурий е все още ретрограден. Въпреки стремежът ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви труден почивен ден, но ако работите с вашите колеги успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си, особено при изискванията на ретроградния Меркурий. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте професионални успехи в почивния ден, ако не сте се подготвили, Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия, но не изпадайте в противоречие с ретроградния Меркурий. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.

РАК

Днес, въпреки че денят е почивен, е във ваша полза е да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения заради повелята на ретроградния Меркурий. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Начинанията са успешни, ако в почивния ден не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите при все още ретроградното движение на Меркурий. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

ДЕВА

Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време дори и в почивния ден. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите, а и ретроградния Меркурий ги забранява. Стига да не сте уморени, след работа си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ВЕЗНИ

Предстоят ви запознанства в този почивен ден, наситен с резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой, особено при неспазени изисквания от ретроградния Меркурий. Напрежението от дена ви е обезсилило. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието

СКОРПИОН

Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят е почивен и ще ви се стори скучен, времето тече бавно, но така ретроградния Меркурий ви предпазва от грешки. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си, защото разочарованията ще са светкавични.

СТРЕЛЕЦ

Изчакайте търпеливо настъпващите промените, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане както в личните, така и в служебните отношения. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари и още пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите контактите в почивния ден ви носят разочарование и заради намесата на ретроградния Меркурий. Заради лични проблеми сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви.

КОЗИРОГ

Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако в почивния ден сте разумни ще успеете, особено като спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте разправиите у дома и на работното място, подтикнати от ретроградния Меркурий. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в почивния ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение.

РИБИ

Очаквайте заслужени финансови постъпления, въпреки че денят е почивен. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги в противоречие на изискванията на ретроградния Меркурий. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия.

The post Хороскопът на Алена: Изгодни предложения за Водолеите, заслужени финансови постъпления за Рибите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Изгодни предложения за Водолеите, заслужени финансови постъпления за Рибите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение