Хороскопът на Алена: Близнаците в отлична форма, Раците в сблъсъци с ръководството

0

ОВЕН

Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ТЕЛЕЦ

Заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда и заради вашата леност. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.  Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте и този ден. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните да не избързват с интимните мигове.

РАК

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ЛЪВ

Неочаквано за вас и в дни на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни  промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ДЕВА

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви.

СКОРПИОН

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постигнали поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Вечерта романтична среща ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Отдайте се на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

КОЗИРОГ

Начинанията ви са обречени на неуспех. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно.  Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете. Заемете се и със семейните си задължения, дори и да сте уморени след работния ден. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви.

ВОДОЛЕЙ

Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението че ви пречи, но то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Чувствата ви личат от разстояние. Бъдете искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и изчакайте, за да не отдалечите любимия човек.

РИБИ

Отново ви предстои успешен ден най-вече в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си. Любовта ще ви помогне да излекувате раните си от предишна връзка. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците в отлична форма, Раците в сблъсъци с ръководството appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците в отлична форма, Раците в сблъсъци с ръководството

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение