Хороскопът на Алена: Близнаците имат нужда от подкрепа, Раците ще получават пари

0

ОВЕН

Денят е почивен и не е добър за преглед на документи, дори и да сте отделили време за тази цел. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните служебни разговори. . От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си.

ТЕЛЕЦ

Постигнете стабилност на работното място, ако сте там и в почивния ден. Имате възможност да завършите доходни задачи, но не ви е позволено да започвате нови. Радвате се на залужени успех и признание. Оценката, която ще получите днес е от значение за новите ви проекти и за материалното ви състояние, което е важно за да инвестирате. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

БЛИЗНАЦИ

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход. Не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си заради възможни проблеми в отношенията. Деловите разговори са успешни, въпреки че деня е почивен. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. По-добре ги отменете. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е несемейните жените да изживеят краткотрайно увлечение.

РАК

Ще получите добро заплащане, след като работите активно в почивния ден, но бъдете умерени и спазете изискванията на Съдбата. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате от агресия.

ЛЪВ

Днес денят е почивен, а вие сте избухливи и заядливи, провокирани и от забраните, които може отново да ни затворят, заради нарастващата вълна новозаболели. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите.

ДЕВА

Използвайте възможността, въпреки че деня е почивен,  да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да сте в хармония с правилата. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. Отложете деловите разговори. Не проявявайте агресия. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Трябва да решите дали да продължите живота си с вашия партньор. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към него.

ВЕЗНИ

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ в почивния ден, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица, но само ако ще я завършите бързо. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило.

СКОРПИОН

Време е в почивния ден да планирайте грижливо бюджета си и за следващия месец и до края на годината. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно.

СТРЕЛЕЦ

Ще се ядосате, защото въпреки очакванията ви, в почивния ден ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си! Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате.

КОЗИРОГ

Работете активно в почивния ден и не отказвайте предложенията за помощ, стига да не са злонамерени. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията.

ВОДОЛЕЙ

Днес денят е почивен, но сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от  страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си и спорите. Не се опитвайте да спечелите нечие сърце, ако сте семейни или пък сте сериозно обвързани. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете.

РИБИ

Действайте организирано и целенасочено, каквото и да предприемате. В почивния ден сте в отлична форма, която впечатлява околните, но не допускайте да ви изплзват. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и реализирането на бъдещите ви професионални планове. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Несемейни жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение.

The post Хороскопът на Алена: Близнаците имат нужда от подкрепа, Раците ще получават пари appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Хороскопът на Алена: Близнаците имат нужда от подкрепа, Раците ще получават пари

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение