4 зодии, с които лесно може да се сприятелите

0

Mного е лесно да се сприятелите с хора от зодиите Лъв, Скорпион, Телец и Овен – те са лъчезарни, мили и дружелюбни. Не обичат драмата и конфликтите, знаят как да бъдат любезни и услужливи, обичат да създават приятелства и да е весело, пише „Your Tango“, цитиран от teenproblem.bg.

Лъв

Лъвовете са социални, обичат да са с повече хора около себе си, така става веселба. Те знаят как да са лидери, как да забавляват компанията и да повдигнат настроението. Стига да са център на внимание, знаят как да се държат приятелски, да засвидетелстват подкрепа и да ви разсмеят. Харесва им да забавляват хората, да бъдат популярни, да споделят. Затова лесно създават приятелства, общуват много, но и търсят лоялност. Не търпят фалшивите приятели.

Скорпион

Тези зодии са големи инати и са интроверти, но не са злобни. Винаги се държат дружелюбно с хората, с които се запознават. Мили и усмихнати са, не искат някой да се чувства зле или да се държат надменно. Харесва им да са в компанията на различни хора, да виждат нови идеи и възгледи, да създават приятелства – така усещат тръпка. Любопитни са, отворени към новите хора, защото така винаги научават нещо различно. Скорпионите са жизнерадостни и биха ви помогнали.

Телец

За тях приятелите са много важни – веднага след семейството. Искат да имат хора в живота си, на които да разчитат, затова са приятелски настроени. Търсят хора, с които да споделят и на които да се доверят. Самите те са много лоялни към другарите си. Обичат да ходят на партита, да се забавляват, да излизат навън и така намират нови хора. Много са дружелюбни и усмихнати, винаги биха подали ръка и биха ви защитили. Приятелите на Телците много ги ценят.

Овен

Овните могат да се сприятелят с почти всеки човек. Те са отворени към света, общителни и не съдят – затова имат всякакви приятели. Тези зодии много обичат да излизат, да ходят на пътешествия и купони и така лесно се сприятеляват с много хора. Харесва им да имат голяма компания, да получават внимание от много страни, да събират комплименти, постоянно някой да им пише или звъни. Единственият проблем е, че понякога са разсеяни и не изслушват добре приятелите си.

Източник: fakti.bg

The post 4 зодии, с които лесно може да се сприятелите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: 4 зодии, с които лесно може да се сприятелите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение